Ennakkoperinnän verolaskurit 2018

Ennakkoperinnän verolaskurit 2018 on työnantajan ja tilitoimiston käyttöön suunniteltu täysin uudenlainen työkalu, jonka avulla voit nopeasti ja helposti laskea työntekijän, yrittäjän ja työnantajan veroseuraamuksia. Ohjelma on tarkoitettu enisijaisesti yritysten ja tilitoimistojen työkaluksi, mutta toki sitä voi käyttää myös yksityishenkilötkin.

Ennakkoperinnän verolaskurit 2018 pitää sisällään 16 verolaskuria. Autoedun ja oman auton vertailulaskuri on ollut erityisen käytetty laskuri. Myös palkan ja osingon vertailulaskuri on saanut paljon kiitosta. Uutena vuoden 2018 ohjelmassa on osakkeen käyvän arvon laskuri, jonka avulla nähdään verottajan ohjeen mukainen osakkeen arvo nopeasti ja helposti.

Voit tutustua laskureihin tarkemmin sivun oikeassa laidassa olevista vihreistä linkkilaatikoista. Ohjelman käyttö edellyttää Excel-ohjelman asentamista tietokoneelle. Tuotteen tilauksesta ja hinnoista löydät lisätietoa kohdasta "Tilaukset".

Moni käyttäjä on ollut tyytyväinen ohjelman helppouteen ja monipuolisiin laskureihin. Vähällä rahalla suuri hyöty. Verosuunnitellun taustaksi saadaan ohjelman avulla oikeita lukuja nopeasti käyttöön.

Jos tarvitset lisätietoa, soita Jarkko Kuusiselle numeroon 050 337 8399 tai sähköpostitse jarkko.kuusinen@ennakkovero.fi. Voit tehdä tilauksen myös sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@ennakkovero.fi.

 

© HR Ennakkoverokonsultointi Oy | Puh. 050 337 8399 | asiakaspalvelu@ennakkovero.fi | Y-tunnus 2474588-3