Autoedun vertailulaskuri

Laskurin avulla pystytään vertamaan rinnakkain kaksilla eri tiedoilla autoedun verotusarvon muuttumista. Jos haluat esimerkiksi tietää, kuinka paljon autoedun verotusarvo muuttuu valitessasi lisävarusteita uuteen työsuhdeautoon, mikä ero on käyttöetuauton ja vapaan autoedun verotusarvoilla, miten verotusarvo muuttuu yksityisajojen muuttuessa ja miten sähköauton verotusarvo poikkeaa tavallisesta autosta, niin tämän laskurin avulla saat näihin kaikkiin ja moniin muihin asioihin nopeasti ja helposti vastaukset.

Autoedun vertailulaskuri kuuluu HR Ennakkoverokonsultoinnin kehittämään verolaskuriohjelmaan. Työnantajat ja yrittäjät voivat hyödyntää ohjelmaa palkanmaksun verosuunnitteluun. Lue lisää Ennakkoperinnän verolaskurit -ohjelmasta "Ohjelman yleisesittelystä" ja tutustumalla muihin ohjelman laskureihin oikealla olevista linkeistä.

Jos kiinnostuit ohjelmasta, tarkempia tietoja ohjelman tilaamisesta ja hinnoista löydät kohdasta "Tilaukset". Tarvittaessa saat lisätietoa ohjelmasta Jarkko Kuusiselta puhelinnumerosta 050 337 8399 tai sähköpostitse jarkko.kuusinen@ennakkovero.fi.

 

© HR Ennakkoverokonsultointi Oy | Puh. 050 337 8399 | asiakaspalvelu@ennakkovero.fi | Y-tunnus 2474588-3