Vene- ja moottoripyöräetu

Verohallinto on erikseen ohjeistanut, kuinka luontoisetuarvo voidaan laskea, jos työntekijä saa työnantajan omistaman tai vuokraaman veneen tai moottoripyörän yksityiskäyttöön. Tämä laskuri on tehty Verohallinnon antaman ohjeen mukaisesti.

Syöttämällä tiedot harmaisiin kenttiin, ohjelma laskee automaattisesti veneen ja moottoripyörän luontoisedun arvot. Koska etu tulee katsoa veronalaiseksi eduksi silloin, kun venettä tai moottoripyörää käytetään, laskuri jakaa vuotuisen luontoisedun arvon käyttökuukausille erikseen.

Ohjelma kuuluu osana HR Ennakkoverokonsultoinnin suunnitelemaa Ennakkoperinnän verolaskurit 2019 -verolaskentaohjelmaa. Ohjelmassa on 17 erilaista laskuria ja se on tarkoitettu työnantajien, yrittäjien ja tilitoimistojen käyttöön. Ohjelma on maksullinen. Katso lisätietoa ohjelman muista laskureista viereisistä linkeistä. "Tilaukset" -kohdasta löydät tarkempaa tietoa ohjelman hinnasta ja tilausehdoista. Lisätietoa ohjelmasta antaa Jarkko Kuusinen (puh. 050 337 8399/ email: jarkko.kuusinen@ennakkovero.fi).

 

© HR Ennakkoverokonsultointi Oy | Puh. 050 337 8399 | asiakaspalvelu@ennakkovero.fi | Y-tunnus 2474588-3