Osakkeen käyvän arvon -laskuri

Tämän laskurin avulla näet nopeasti listaamattoman yhtiön ja osakkeen käyvän arvon. Laskuri noudattaa Verohallinnon antamaa ohjetta "Varojen arvostaminen perintö- ja lahjaverotuksessa".

Arvon määrittäminen on helppoa. Jokaisen kentän kohdalla on kommentoitu, miten varat arvostetaan ja merkitään laskelmaan. Lisäksi laskurin kommenttikentistä löytyy tarkempaa selvitystä, miten verottaja laskee yhtiön ja osakkeen arvon.

Tämän helpompaa yhtiön ja osakkeen arvonmääritys ei enää voi olla. Palkkaa vai osinkoa -laskuri sopii erityisesti tilitoimistojen ja omistajayrittäjien käyttöön.

Laskuri on maksullinen ja se sisältyy yhtenä laskurina 16 muun laskurin sisältävään Ennakkoperinnän verolaskurit 2019 -ohjelmaan. Ohjelma on HR Ennakkoverokonsultoinnin kehittämä ammattikäyttöön suunniteltu helppokäyttöinen verolaskuriohjelma. Lisätietoa ohjelman muista laskureista löytyy oikealta olevista linkeistä. Ohjelman hinta ja tiausehdot löytyy "Tilaukset" - kohdasta. Lisätietoa ohjelmasta antaa Jarkko Kuusinen numerosta 050 337 8399 ja sähköpostitse jarkko.kuusinen@ennakkovero.fi.

 

© HR Ennakkoverokonsultointi Oy | Puh. 050 337 8399 | asiakaspalvelu@ennakkovero.fi | Y-tunnus 2474588-3