Lahjaverolaskuri

Monipuolisen lahjaverolaskurin avulla näet, mitä lahjasta joutuu maksamaan veroa. Laskuriin voit syöttää tarvittaessa useamman lahjanantajan (max 4) sekä lahjansaajan (max 8), jolloin näet, miten lahjojen hajauttaminen vaikuttaa lahjaveron määrään. Voit valita erikseen eri lahjaveroluokat lahjansaajittain.

Lahjaverolaskuri huomioi tarvittaessa myös tuotto- ja hallintaoikeuden arvot. Tuotto- ja hallintoaoikeuden arvo voidaan ottaa huomioon joko elinikäisenä tai määräaikaisena. Laskuri laskee lahjaan pidätetyn tuotto- ja hallintaoikeuden arvon automaattisesti taustatietojen syöttämisen jälkeen.

Lahjaverolaskuria on helppo käyttää ja laskurin kommenttikentissä opastetaan, miten tietojen mihinkin kenttään pitää syöttää. Sinun ei tarvitse olla verotuksen ammattilainen selvittäksesi lahjaveron määrät. Verosuunnittelua tehtäessä on kuitenkin suositeltavaa varmistaa oikeustoimien oikeellisuus verotuksen asiantuntijalta, ettei tule tehtyä mitään väärin. Myös HR Ennakkoverokonsultointi auttaa näissä asioissa.

Laskuri on mahdollista ostaa itselle. Lahjaverolaskuri kuuluu osaksi HR Ennakkoverokonsultoinnin kehittämää verolaskuriohjelmaa. Ennakkoperinnän verolaskurit 2019 sisältää 17 hyödyllistä verolaskuria. Lisätietoa ohjelman hinnasta ja tilausehdoista löytyy oikealla olevasta "Tilaukset" -linkistä. Muista linkeistä voit tutustua tarkemmin laskureiden sisältöön. Lisätietoja ohjelmasta antaa Jarkko Kuusinen numerosta 050 337 8399 ja sähköpostitse jarkko.kuusinen@ennakkovero.fi.

 

© HR Ennakkoverokonsultointi Oy | Puh. 050 337 8399 | asiakaspalvelu@ennakkovero.fi | Y-tunnus 2474588-3