HR TAX Uutiskirje

HR TAX Uutiskirje kokoaa kuukauden kiinnostavimmat ennakkoperinnän verouutiset henkilöstöhallinnon käyttöön. Ensimmäinen numero ilmestyi huhtikuussa 2013. HR TAX Uutiskirje lähetetään sähköpostitse kerran kuukaudessa. Mikäli haluat uutiskirjeen omaan sähköpostiisi, voit tehdä siitä pyynnön osoitteeseen: asiakaspalvelu@ennakkovero.fi.

Uutiskirjeet koostuvat ennakkoperinnän ja työntekijöiden verotukseen liittyvistä ajankohtaisista uutisista. Vaikka pääpaino on verotuksessa, toisinaan artikkelit koskevat myös muitakin kuin verotukseen liittyviä uutisia. Tämän lisäksi omana osiona julkaistaan vakiopalstana "kuukauden nosto", jossa pureudutaan hieman tarkemmin esimerkiksi vanhaan oikeustapaukseen tai jonkun yksittäisen tulon verotukseen. Toinen vakioartikkeli on "kuukauden käppyrä", jossa havainnollistetaan lukuja kaaviokuvina.

Tämän sivun oikeassa laidassa olevista linkeistä pääset tutustumaan joihinkin uutiskirjeen artikkeleihin. Yleensä yhdessä uutiskirjeessä on noin 10 artikkelia, joten uutiskirjeissä käsitellään paljon muutakin, kuin vieressä olevat artikkelit. Ota ihmeessä yhteyttä ja tilaa HR TAX Uutiskirje suoraan omaan sähköpostiosoitteeseesi. Se ei maksa mitään.

 

© HR Ennakkoverokonsultointi Oy | Puh. 050 337 8399 | asiakaspalvelu@ennakkovero.fi | Y-tunnus 2474588-3