Asuntoetulaskuri

Kun työnantaja antaa työntekijälle työ- tai virkasuhteen perusteella käyttöön työnantajan omistaman tai vuokraaman asunnon, työntekijälle muodostuu veronalainen luontoisetu. Edun arvostaminen on määritelty Verohallinnon luontoisetupäätöksessä, mutta sen laskeminen ei ole aina niin yksinkertaista.

Nyt on, sillä tämän laskurin avulla saat helposti laskettua asuntoedun verotusarvon. Laskurissa on huomioitu vuoden 2019 asuntoedun laskentasäännöt. Voit valita listalta asunnon sijaintikunnan ja tarvittaessa postinumeron, lämmityskulut ja muun sähkönkäytön. Lisäksi laskurissa on mahdollista syöttää asuntoedun alennusprosentit, jos niitä voidaan käyttää. Jos samassa asunnossa asuu useampi henkilö, myös nämä verotusarvot asuntoetulaskuri laskee nopeasti ja helposti.

Asuntoetulaskuri kuuluu yhtenä osana HR Ennakkoverokonsultoinnin kehittämää verolaskuriohjelmaa. Ennakkoperinnän veroavaimet on työnantajien, yrittäjien ja tilitoimistojen käyttöön tehty ammattityökalu, jonka monipuolisten laskureiden avulla säästät työaikaa ja saat helposti oikeat laskelmat palkanlaskennan pohjalle. Lue lisää "Ohjelman yleisesittelystä". Ohjelman hinnat ja tilausehdot löydät kohdasta "Tilaukset".

 

© HR Ennakkoverokonsultointi Oy | Puh. 050 337 8399 | asiakaspalvelu@ennakkovero.fi | Y-tunnus 2474588-3